Over Schouten

 

 

Als assurantiemakelaar bemiddelt Schouten Insurance sedert 1978 in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en beroepsorganisaties. Dankzij autonome groei is Schouten Insurance vanaf eind jaren ’90 uitgegroeid tot een vooraanstaande niche-makelaar in alle vormen van met name aan aansprakelijkheid gerelateerde verzekeringen voor diverse beroepsgroepen.

Bij Schouten Insurance zijn in totaal circa 30 medewerkers werkzaam. Een ‘platte’ organisatie stelt ons in staat snel en adequaat te reageren. Tot het bedrijf behoren productspecialisten en een eigen team van schadejuristen.

Schouten Insurance International maakt inmiddels onderdeel uit van de Markel-groep en heeft hiermee een betrouwbare en kredietwaardige moedermaatschappij met een sterke positie in diverse landen.

Schouten Insurance International is de groepsnaam van de werkmaatschappijen: Schouten Insurance International B.V., “Het Regentenhuys” Verzekeringen N.V. en SII Assuradeuren B.V. (“Het Regentenhuys” Verzekeringen N.V. is een aangesloten onderneming van Schouten Insurance International B.V.)Altijd op zoek naar unieke oplossingen