Routebeschrijving

 

 

Uit de richting Dordrecht/Breda

Volg op de A16 ‘Ring Rotterdam Oost. Houd rechts aan het volg ‘Centrum/Capelle a/d/  IJssel – N210’. Gelijk na de Van Brienenoordbrug neemt u afslag 25 richting ‘Centrum/Capelle a/d IJssel. Aan het eind van de afslag neemt u de rotonde driekwart richting ‘Centrum’. Blijf aan de kant van de Maasboulevard en volg de weg tot u het ‘Golden Tulip Rotterdam-Centrum Hotel’ aan uw rechterhand heeft. Bij het tweede kruispunt met verkeerslichten gaat u naar links. Daarna neemt u de tweede rechts, Parklaan in en weer de eerste links naar Veerhaven.  U rijdt de weg uit en aan uw rechterhand ziet u de Westerlaantoren.

Uit de richting Den Haag/Hoek van Holland

Volg op de A13 bij knooppunt ‘Kleinpolderplein’ de borden ‘Ring Rotterdam Oost – Dordrecht/Utrecht A20’. Bij knooppunt ‘Terbregseplein’ houd rechts aan en volg ‘Dordrecht/Breda – A16’. Volg de weg ‘afrit 24 t/m 26 – Centrum/Capelle a/d IJssel en neem afslag 25 naar ‘Centrum/Capelle a/d IJssel.  Blijf aan de kant van de Maasboulevard en volg de weg tot u het ‘Golden Tulip Rotterdam-Centrum Hotel’ aan uw rechterhand heeft. Bij het tweede kruispunt met verkeerslichten gaat u naar links. Daarna neemt u de tweede rechts, Parklaan in en weer de eerste links naar Veerhaven. U rijdt de weg uit en aan uw rechterhand ziet u de Westerlaantoren.

Uit de richting Gouda/Utrecht

Volg  ‘Ring Rotterdam’ richting ‘Breda/Dordrecht – A16’. Volg de weg ‘afrit 24 t/m 26 – Centrum/Capelle a/d IJssel en neem afslag 25 naar ‘Centrum/Capelle a/d IJssel.  Blijf aan de kant van de Maasboulevard en volg de weg tot u het ‘Golden Tulip Rotterdam-Centrum Hotel’ aan uw rechterhand heeft. Bij het tweede kruispunt met verkeerslichten gaat u naar links. Daarna neemt u de tweede rechts, Parklaan in en weer de eerste links naar Veerhaven. U rijdt de weg uit en aan uw rechterhand ziet u de Westerlaantoren.

 

Westerlaan 19
3016 CK RotterdamAltijd op zoek naar unieke oplossingen